Flint Creative en Narville fuseren tot Speax

Speax is de naam van het van nieuwe bureau dat door de fusie tussen Flint Creative en Narville per 1 januari van start gaat. "Het nieuwe bureau heeft naast een scherpe focus op de internationale glastuinbouw en handel tevens ervaring met industrie, transport en onderwijs", aldus de directeuren Arjen Kapel en Aad Tijsen.

Flint en Narville zijn beide gevestigd in Naaldwijk en hebben een lang en roemrijk verleden in de reclame- en communicatiewereld. Omdat twee meer weten en kunnen dan één, besloten beide bureaus de krachten te bundelen.

De fusie tussen Flint en Narville levert klanten van beide bureaus veel synergie-voordelen op, verzekert creatief directeur Arjen Kapel. "Al tijdens de eerste gesprekken bleken onze organisaties perfect op elkaar aan te sluiten. We merken dat de vraagstelling van onze klanten verandert. Daarom groeien wij nu gezamenlijk met hen mee." Account directeur Aad Tijsen geeft aan dat de bureaus met de oprichting van Speax 'future proof' de toekomst in gaan met alle disciplines aan boord. "Het is tijd voor storytelling, online conversie en media-investeringen die zichzelf aantoonbaar terugverdienen."All about identity
Het motto van Speax is 'all about identity'. Een bewuste keuze, zo geeft Kapel aan. "Succesvolle bedrijven bouwen nu 24/7 aan hun merk(en). Zij werken hard aan een unieke identiteit en daarvoor is de kruisbestuiving tussen de disciplines van beide bureaus een uitkomst. Het bedenken en realiseren van die unieke identiteiten wordt dan ook ons speerpunt." Daarbij sluiten de werkterreinen van Flint en Narville goed op elkaar aan. "Waar Flint Creative vooral sterk is in technische toelevering binnen de glastuinbouw, transport en onderwijs, heeft Narville o.a. een duurzame relatie met telers en telersverenigingen in de AGF- en sierteeltsector", aldus Tijsen.

Om alvast indruk te maken en de lancering kracht bij te zetten is een launching video geproduceerd. Nu te zien op www.speax.nl

Speax zal per 1 januari 2015 gevestigd zijn op de bestaande locatie van Flint Creative in Hoeve Cruysbroekh aan de Middel Broekweg 3 in Naaldwijk.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.