Fotoreportage Kerst Inspiratieavond Postuma

Tholen - Terwijl het aantal kerstshows bij de Nederlandse AGF-groothandelaren flink is gereduceerd, hield Postuma gisteravond opnieuw een Kerst Inspiratie-avond in navolging van het succes van de afgelopen jaren. "We zijn de enige groothandelaar in Nederland, die het leveren aan de detailhandel nog als core business heeft. Dat werpt zijn vruchten af, want we hebben dit jaar voor het eerst een landelijke dekking. Voor ons is het dan ook een prima gelegenheid om onze klanten te ontmoeten", vertelt Sjoerd Postuma.


Sjoerd en Erik Postuma

"Het is een ideale gelegenheid om onze klanten face-to-face te spreken en we doen er alles aan om de mensen alvast in Kerstsfeer brengen. Natuurlijk hopen we ook dat de kerstbestellingen goed op gang komen", beaamt zijn neef Erik. Veel detaillisten kwamen dan ook naar IJsselmuiden toe om bij te kletsen met collega's en inspiratie op te doen. Dat kon onder meer bij de leveranciers Nature's Pride, Koppert Cress, Van Doremaele Champignons en Zespri, die speciaal voor de feestdagen hun assortiment aan de groentemannen presenteerden. Ook de Italiaanse Marlene-appelen werden speciaal voor deze gelegenheid uitgestald.De avond stond in het teken om geld op te halen voor Artsen zonder Grenzen in hun strijd tegen het Ebola-virus. Met stickers en flyers, die deze avond werden weggegeven, werden de detaillisten gestimuleerd om deze actie in hun winkel voort te zetten. Met een draai aan het rad kon elke klant Postuma een bepaald bedrag laten doneren aan dit goede doel. Deze show werd gepresenteerd door Dries Voorintholt, voormalig eigenaar van AGF Groothandel Voorintholt. "Wie maakt Postuma blut", schalde door de microfoon. Dat laatste lukte niet, maar er werden wel ruim tienduizend euro voor dit goede doel opgehaald. Begin januari wordt het eindbedrag bekendgemaakt.Klik hier om de fotoreportage te bekijken

Voor meer informatie:
Postuma AGF
Spoorstraat 47
8271 RG IJsselmuiden
Tel: 038-3370099
Fax: 038-3322610
www.postuma.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.