Jan van Luchene (Bruwier) in Groot Dictee der Nederlandse taal

Jan Van Luchene van Bruwier Potatoes NV is actief in de aardappelsector en draagt daarnaast de Nederlandse Taal bijzonder hoog in het vaandel. Niet alleen Bruwier Potatoes NV maar ook de volledige aardappelsector worden morgen extra in het daglicht gezet door Jan Van Luchene.

Jan Van Luchene werd, na uiterst strenge selectieproeven, samen met negen andere Vlamingen, uitverkoren om ons land te verdedigen bij het Groot Dictee der Nederlandse taal in Den Haag (Nl).

Willen jullie weten hoe goed Jan het ervan af brengt in deze bijzonder moeilijke discipline? Kijk dan vanaf 21:30 uur op Canvas (Belgiƫ) of NPO 1 (Nederland) naar de boeiende strijd tussen Nederlanders en Vlamingen in het Groot Dictee der Nederlandse Taal.

De collega's van Jan wensen Jan alvast alle succes toe en weten zeker dat hij ook nu een topprestatie zal leveren. "Jan heeft een echte talenknobbel. Hij spreekt niet alleen vloeiend zes talen, hij schrijft ze ook meer dan voortreffelijk."Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven