Eetbare bloemen voor horeca en consument

Sterrenchef Niven Kunz ambassadeur van BloomBites

Niven Kunz, chefkok en eigenaar van restaurant Niven in Rijswijk is ambassadeur geworden van BloomBites, een nieuw Nederlands foodconcept met eetbare bloemen. De sterrenchef is een groot fan en gebruikt ze dan ook dagelijks in zijn keuken. Ook tijdens zijn landelijke 'NIVEN 80/20 Kooktour' wordt er door de deelnemers volop mee gewerkt. Tijdens deze tour laat hij zien hoe je lekker eet met groenten in de hoofdrol.BloomBites is een nieuw Nederlands foodconcept met eetbare bloemen dat zich zowel op de zakelijke- (horeca, catering) als op de consumenten markt richt. BloomBites kunnen gebruikt worden als versiering op een gerecht maar bijvoorbeeld ook in drankjes geserveerd worden. In het topsegment wordt er al volop met BloomBites gewerkt. En sinds er ook een consumentenverpakking verkrijgbaar is neemt het thuis gebruik ook enorm toe.

De eetbare bloemen van BloomBites worden door middel van speciale teelttechnieken geteeld en worden op verschillende manieren verpakt. Er zijn verschillende grootverpakkingen voor de horeca beschikbaar via o.a. Van Vugt Kruiden. De consumenten kunnen een kleinere verpakking kopen bij de groente speciaalzaak, de supermarkt of in de webshop www.BloomBites.nl. BloomBites zijn het gehele jaar verkrijgbaar en zullen zeker tijdens de naderende feestdagen een zeer veel gebruikt product zijn.De samenwerking tussen Niven Kunz en BloomBites is voor beide partijen van toegevoegde waarde. Eetbare bloemen passen perfect in de filosofie van deze jonge groentefreak, die streeft naar 80% groente en 20% vlees of vis in een maaltijd. Tijdens de NIVEN 80/20 Kooktour zullen de deelnemers samen met Niven een aantal gerechten bereiden uit zijn recent verschenen kookboek NIVEN 80/20. De deelnemers van de kooktour ervaren hoe leuk het is om met BloomBites te werken en krijgen ook een bakje mee naar huis in de goodiebag.

Voor meer informatie:
Bloombites
E: info@bloombites.nl
www.bloombites.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.