21 januari, Hotel Van der Valk Ridderkerk

Bijeenkomst toekomst AGF-cluster Ridderkerk/Barendrecht

De wereld van de AGF verandert sneller dan ooit. Meer dan ooit is ook duidelijk: we moeten het samen doen! Er zijn verschillende vraagstukken en projecten op lokaal en regionaal niveau, die vragen om meer samenwerking tussen overheden en het bedrijfsleven en wellicht ook andere organisaties. Om met die vraagstukken aan de slag te gaan, willen de gemeenten Barendrecht en Ridderkerk met u in gesprek.

We hebben u eerder een uitnodiging gestuurd voor 18 november. Deze bijeenkomst hebben we geannuleerd en verplaatst naar woensdag 21 januari a.s. Hiervoor willen we u van harte uitnodigen. De bijeenkomst vindt plaats bij Van der Valk (Ridderkerk) en start om 17.00 uur.

Het doel van de bijeenkomst is het overdragen van informatie, beantwoorden van wederzijdse vragen, elkaar beter te leren kennen en uiteindelijk: versterking van ons AGF-cluster. Welke thema's en ontwikkelingen zijn belangrijk voor de komende jaren, wat zijn de uitdagingen, wat hebben we van elkaar nodig en wat kunnen we voor elkaar betekenen.

Het programma ziet er als volgt uit:
17.00 uur ontvangst met hapje en drankje
17.30 uur Korte inleidingen van wethouder Dirk Vermaat (Barendrecht), wethouder Henk Dokter (Ridderkerk), René de Beer (Rabobank) en Jan Willem van Hellemond (VBO Freshworld)
Aansluitend een paneldiscussie met de aanwezigen onder leiding van Jan Dirk Stouten.
18.45 uur Lopend buffet met ondertussen discussie aan thematafels (thema's: Nieuw-Reijerwaard, duurzaamheid/warmtenet, Greenport, revitalisering BT-Oost en verkeer/parkeren Verenambacht).
20.00 uur Afsluiting programma en mogelijkheid tot napraten met een kop koffie.

Wij hopen dat u op 21 januari aanwezig kunt zijn. Om organisatorische redenen stellen wij het op prijs als u vooraf aangeeft of u komt. Aanmelden kan bij Jos Lukasse (J.Lukasse@Barendrecht.nl; tel. 0180-698355) of Roeland Sluiskes (R.Sluiskes@Ridderkerk.nl; tel. 0180-451481). 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.