'Flotte Karotte' levert regionale levensmiddelen aan huis

Christian Goerdt is de oprichter van het Duitse bedrijf 'Flotte Karotte'. Vanuit Bochum levert hij met een busje producten uit de regio aan mensen uit de omgeving. Zijn levensmiddelen neemt hij af van leveranciers die hij grotendeels al 18 jaar kent.

"Samen kun je meer bereiken dan alleen", daar is Goerdt van overtuigd. "Ik ken alle bedrijven in de omgeving." Christian Goerdt begon zijn carrière als teler en in de jaren '90 werd het idee van de 'Flotte Karotte' geboren. Hij vond dat hij waren bij klanten aan huis moest gaan leveren en dit werd een groot succes. Hij breidde zelfs zijn assortiment uit door biologische groenten en fruit van andere bedrijven erbij te kopen. 18 jaar later heeft hij inmiddels een klantenkring van maar liefst 12.000 klanten. Zijn producten levert hij in een opvallend busje met een grote wortel op het dak.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.