Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitgifte obligatielening The Fruit Farm Group afgerond

De Fruit Farm Group heeft afgelopen dinsdag de uitgifte van een obligatielening afgerond met een maturiteit op 17 december 2019. Dit meldt Oblis.be. De geboden coupon, die op jaarbasis wordt uitbetaald, komt op 5,75%, terwijl de uitgifteprijs vastgesteld is op 100% van de nominale waarde.

Deze obligatie, die een status heeft van 'senior' schuld, is uitgegeven in euro (coupures van 100.000 euro) en beschikt over geen enkele beoordeling bij de ratingbureaus. Aan het begin van de operatie werd een bedrag van 45 miljoen euro vermeld, maar de Fruit Farm Group heeft uiteindelijk 60 miljoen euro bijeengebracht.

The Fruit Farm Group is ontstaan uit de splitsing van Univeg. De operatie, waarvan de kosten op 100 miljoen euro worden geschat, zal gefinancierd worden door de uitgifte van deze nieuwe obligatielening, maar eveneens via een investering van kapitaal en een banklening.

Klik hier voor het volledige artikel van Oblis.be

Publicatiedatum: