Appelen van Louis Ruissen krijgen gezicht

Louis Ruissen, biologisch-dynamisch appelteler in de Betuwe, is trots. Eindelijk krijgen de Europese consumenten die zijn appelen eten, te zien wie de teler erachter is. Afgelopen dinsdag nam Ruissen de eerste doos van Nature & More in ontvangst, waarop zijn portret te zien is. Met de code 621 kunnen consumenten uitgebreide informatie over zijn boomgaard vinden op www.natureandmore.com.


Louis Ruissen

Ricardo Montoya, productmanager bij Eosta, overhandigde dinsdag de eerste gepersonaliseerde doos met appelen aan Louis Ruissen. Montoya: "Louis heeft een prachtige biologisch-dynamische boomgaard, die hij al 15 jaar biologisch bewerkt. Zijn boomgaarden zijn springlevend en dat proef je in zijn appelen. Zo mooi rood als zijn Santana's zijn, zie je nergens anders. Het zijn echte Kerst-appelen!"


Ricardo Montoya en Louis Ruissen

Louis Ruissen legt uit waarom het zo belangrijk is om zijn productie persoonlijk te maken: "Bomen en telers zijn geen objecten of productiefactoren, maar levende wezens. In de supermarkt is ons fruit volstrekt anoniem. Daarom ben ik blij dat je op de dozen van Nature & More nog kunt zien waar mijn mooie appelen vandaan komen. Ik ben er trots op dat mensen kunnen zien dat ik ze geteeld heb."

Voor meer informatie:
Eosta
Transportweg 7
2742 RH Waddinxveen
T: +31 (0)180 63 55 00
F: +31 (0)180 63 83 43
E: info(at)eosta.com
www.eosta.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven