'Cranberries onmisbaar voor kerstdiner'

Cranberry Compote: voor een ‘all American Christmas’

Cranberries zijn een traditioneel en essentieel onderdeel van het kerstdiner. De Ocean Spray Original Cranberry Compote is een ideale toevoeging aan wild en gevogelte, en gaat ook goed samen met kaas.Getimed op de kerst introduceert Ocean Spray een nieuw product: de Ocean Spray Cranberry & Apple Compote – een compote van zoetzure cranberries en zachte appels. Deze compote is een toevoeging op gebraden varkenshaas of -rollade en ham, maar kan ook goed verwerkt worden in jus of bij worst.

Cranberries
Cranberries komen oorspronkelijk uit Noord-Amerika, waar de rode besjes verwerkt worden tot verschillende producten, zoals de traditionele Cranberry Compote. Cranberry Compote bevat slechts drie basis ingrediënten – cranberries, suiker en water – en wordt traditioneel bij kalkoen geserveerd tijdens Thanksgiving, de grootste feestdag in de Verenigde Staten, en tijdens de kerstdagen.

Ocean Spray is de grootste cranberryproducent ter wereld. De Ocean Spray-coöperatie bestaat uit meer dan 700 boerenfamilies in Noord-Amerika, Canada en Chili. Doordat zij generaties lang hun eigen fruit telen, zorgen zij ervoor dat alleen de beste besjes worden geselecteerd voor de Ocean Spray producten.

Beide Ocean Spray Compotes worden voor € 1,85 verkocht in potten van 250g.
  • 100g Ocean Spray® Original Cranberry Compote bevat 152 calorieën.
  • 100g Ocean Spray® Cranberry & Apple Compote bevat 177 calorieën.

Voor meer informatie:

www.oceanspray.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven