"Hans van Helvoirt: "Weer volop Portugese sinaasappelen en mandarijnen beschikbaar"

Vakantiebezoekje pakstation Algarve leidt tot import Goldra Citrus

Tholen - De tijd van citrus uit de Portugese Algarve is weer aangebroken. Vanaf begin december importeert Goldra Citrus dit citrus weer in allerlei soorten en maten richting Nederland. De Portugese citrus staat bekend om hun volle, maar vooral zoete smaak. Hans van Helvoirt, oprichter van het label Goldra Citrus, is enthousiast over zijn bedrijf en de manier van samenwerken met zijn Portugese compagnons: "Citrus wordt in Portugal met zoveel liefde behandeld door die mensen. Jaren geleden tijdens een vakantie in de Algarve ben ik uit enthousiasme samen met mijn zoon en een goede vriend, een verpakkingsbedrijf binnen gelopen. Wat allemaal begon met een kijkje nemen uit nieuwsgierigheid, is binnen een paar uur geworden tot wat het nu is: Goldra Citrus"


Hans laadt hier zelf rechtstreeks vanuit Portugal

Het bedrijf zit vol met ambities: "Nu enkele jaren later zijn we inmiddels leverancier geworden van Veiling Zaltbommel en bedienen we zo'n vijftig klanten en groothandelaren hier in Nederland. Door te laten proeven en ze een beeld te geven hoe wij samen met de Portugezen te werk gaan, weten wij mensen te enthousiasmeren over onze producten. Zoals je wel zult merken, kan ik wel uren blijven doorpraten, maar bij deze roep ik handelaren op om gewoon eens een afspraak met mij te maken en te proeven waarom een sinaasappel of mandarijn uit Portugal nou zo smaakvol en overtuigend is."


Het Portugese citrus wordt in een kistje verpakt

"Marketing is niet mijn ding. Daar heb ik geen verstand van. Dat laat ik liever aan specialisten over", zegt Hans als hij wordt gevraagd of hij zich ook bezig houdt met marketing. "Voor de marketing en communicatie gebruik ik Bugmarketing, een onderdeel van www.bugassist.nl uit Barendrecht. Zij zijn specialist in het verzorgen van o.a. mijn folders, posters, visitekaartjes en hebben ook ons kistje en het daarbij behorende label ontworpen. Ik heb voor deze partij gekozen omdat ze bijzonder veel doen aan de re-integratie van arbeidsgehandicapten en bovendien uitstekend werk verrichten voor een prijs, die ver onder die van de concurrentie ligt. Een aanrader!
 
Voor meer informatie:
Hans van Helvoirt
Goldra Citrus
Flegelstraat 7a
5306 AW Brakel
Mob: 06-5343421306-53434213
fruitexpresshans@live.nl
www.sinaasappels.eu
You'll need Skype CreditFree via Skype

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven