China: Goodfarmer bereidt zich voor op introductie Nederlandse Conference peer

De toonaangevende Chinese AGF im- en exporteur Goodfarmer, bereidt zich voor op de introductie van Nederlandse Conference-peren op de Chinese markt. Kayla, die betrokken is bij de productlancering, vertelt dat de introductie gepland is voor de periode na Kerst. "We zullen ons concentreren op de Chinese retailmarkten. Wij geloven dat supermarkten en webshops de meest effectieve afzetkanalen zijn om de peer te introduceren."

De Conference-peren zullen niet, zoals gebruikelijk, onder het Goodfarmer-merk worden verkocht, maar vooral Nederland als herkomstland zal bij de promotie een rol spelen. "Holland is bij de Chinese bevolking goed bekend vanwege de tulpen en windmolens en we hopen dat de peren zullen volgen. Als later de markt stabiel wordt, zullen we - met toestemming van leveranciers - overwegen om over te schakelen naar het Goodfarmer-merk.

Volgende maand zal Goodfarmer een heuse 'New Product Release Conference' organiseren in Beijing om de Nederlandse peren officieel bij de klanten te introduceren. "Hierbij nodigen we onze belangrijkste retail- en groothandelsklanten uit en laten we hen kennismaken met de opslag, toepassingen en gezondheidsvoordelen van de Nederlandse peren", vertelt Kayla. "Ook zullen we promotiemateriaal gebruiken en proeverijen houden in Chinese supermarkten, allemaal om de Conference-peer zo succesvol mogelijk te introduceren in China."

Voor meer informatie:
Kayla
Goodfarmer
Tel: +86 1881 7582 220
Email: kayla@goodfarmer.com
www.goodfarmer.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.