Groeiende vraag en productinnovaties onderbouwen logische uitbreiding

Lamb Weston / Meijer investeert € 120 miljoen in fabriek Bergen op Zoom

Lamb Weston / Meijer, producent van diepgevroren aardappelproducten en gedroogde aardappelvlokken, investeert € 120 miljoen euro in haar fabriek in Bergen op Zoom. De huidige fabriek wordt uitgebreid om de nieuwe, state-of-the-art productielijn voor premium bevroren aardappelproducten te installeren. Naar verwachting is de nieuwe productielijn medio 2016 volledig in bedrijf. Met deze investering en uitbreiding worden 50 nieuwe banen gecreëerd.
 
Marktleider investeert in de toekomst
De nieuwe productielijn en de reconstructie van de fabriek ondersteunen de ambitie van Lamb Weston / Meijer om een hoge standaard in de markt te zetten, zowel voor de producten als voor de productiefaciliteiten. Daarbij stelt de nieuwe productielijn het bedrijf in staat om tegemoet te komen aan de groeiende internationale vraag naar kwalitatief hoogwaardige aardappelproducten.

Deze nieuwe productielijn voor premium producten past in de strategie van Lamb Weston / Meijer om te blijven investeren om aan de groeiende vraag van klanten te voldoen en tevens haar productieprocessen verder te optimaliseren. Door deze investering versterkt Lamb Weston / Meijer haar leidende positie in de internationale markt van diepgevroren aardappelproducten, wordt de service aan klanten verder verbeterd en is er meer ruimte voor innovatie op productiegebied.
 
Voor meer informatie:
Lamb Weston
T: +31 113 394 955
F: +31 113 394 280
E: info@lambweston-nl.com
www.lambweston-nl.com/

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven