'Banana Contest' bij Vomar met ‘mystery visitors’ van Fyffes

In samenwerking met de firma Van der Lem en Vomar Supermarkten heeft Fyffes een zogenaamde 'Banana contest' georganiseerd. Gedurende de zomermaanden werden alle 60 Vomar winkels tweemaal bezocht door 'mystery visitors' van Fyffes.Deze competitie is georganiseerd in navolging op de eerder gehouden bananen workshop in 2012. De toen opgedane kennis is vervolgens gebruikt in de alledaagse praktijk met als doel een betere bananenpresentatie te realiseren met daarbij een stijging van de verkoop van bananen en het minimaliseren van de derving. Dit heeft geresulteerd in een omzetverhoging van maar liefst 13%!
 
Met alle aangereikte tools zijn de Vomar winkels met veel enthousiasme aan de slag gegaan. Er werden door de verschillende winkels unieke bananenpresentaties gecreëerd.
 
De winnaars van de 'Banana contest' zijn geworden:
(1) Vomar Schagen
(2) Vomar Den Helder (Texelstroomlaan)
(3) Vomar Amsterdam (IJburg)
 
De winnaars hebben allen een bijdrage aan hun personeelspot verdiend. Tevens zijn zij met nog 3 andere winnende filialen uitgenodigd om in Antwerpen een kijkje te nemen bij het lossen van de bananen. Daarbij zijn ze uitgebreid rondgeleid op één van de door Fyffes getimecharterde Star-boten: de 'Star Prima'.

 

Ook werden door Sales, Quality en Shipping medewerkers van Fyffes presentaties gegeven. De dag werd afgesloten met een gezellig etentje. Voor alle aanwezigen een mooie afsluiting van een leerzame, leuke en vooral succesvolle periode!
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven