Etiket Nederland neemt Etipro over

Etiket Nederland B.V. heeft Etipro Nederland en Etipro België overgenomen. Met de overname versterkt Etiket Nederland B.V. haar positie als etikettenproducent binnen de Benelux.

Groeistrategie

De overname van Etipro past goed binnen de strategie van Etiket Nederland B.V.. "Met de overname is de eerste stap gezet in onze groeistrategie en bevestigen wij onze strategische intenties," verklaart Commercieel Directeur Dave Geurts van Etiket Nederland B.V.. "De overname brengt niet alleen een mooie uitbreiding van de klantenkring met zich mee, maar stelt ons ook in staat om onze positie in de etikettenmarkt verder te versterken. Wij kunnen ons nog meer proleren als totaalleverancier."

Positieve ontwikkeling

Etipro heeft zich gespecialiseerd in blanco en bedrukte etiketten en is actief binnen Nederland en België. Directeur Eric Dingemans ziet de overname als een positieve ontwikkeling. "Om continuïteit voor de toekomst te kunnen waarborgen is aansluiting bij een grote organisatie de juiste keuze. Service, kwaliteit én aandacht voor de klant blijven van kracht met het samenvoegen van de activiteiten." De klanten van Etipro zijn inmiddels op de hoogte gebracht en reageren overwegend positief op het nieuws. Gedurende de samenvoeging zal Eric Dingemans zich toeleggen op accountmanagement en blijft zodoende de vertrouwde contactpersoon voor klanten.

Over Etiket Nederland B.V.
Etiket Nederland B.V. is al jaren de specialist op het gebied van zelfklevende labels en etiketten, zowel blanco als full colour. Wij behoren tot de grotere BRC
gecertificeerde producenten in de Benelux en zijn actief binnen retail, food,
logistiek en de industriële sector. Wij streven naar mooie langdurige samenwerking
met onze klanten. Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit staan bij ons
centraal. Met onze klantgerichte aanpak en uitgebreide productportfolio
bieden wij een totaaloplossing voor uw etiketteervraagstukken.

www.etiketnederland.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.