Er zijn weer granaatappelen van Pom Wonderful

Bij Special Fruit start het nieuwe seizoen van de zoete, frisse granaatappelen van POM Wonderful. POM Wonderful is de bekende producent van granaatappelen, gevestigd in de zonnige San Joaquin Valley in Centraal - Californië. In deze vallei van ruim 13.000 hectare boomgaarden met Wonderful granaatappelen groeit bijna 90 % van de verse granaatappelen, die de VS exporteert naar ruim 55 landen.De pitjes van de Wonderfulras onderscheiden zich van andere door hun robijnrode kleur, hun zoete smaak, hun sappigheid, maar ook door hun diverse gezondheids-voordelen. Zo bevatten ze veel vitamine C, antioxidanten, ijzer en vezels.

De granaatappelpitjes geven elke maaltijd van de dag dat kleine exotische extraatje, van een POM morning yoghurt shake of muesli, een slaatje met granaatappel tot een glaasje champagne met granaatappelpitjes onderin. Nog tot februari kunt u genieten van deze frisse, zoete vitaminebom, die speciaal voor u handgeplukt werd om het mooie uiterlijk en de delicate inhoud ervan te garanderen.

www.specialfruit.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.