Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
vanaf deze week weer aardbeien uit belichte teelt

Stevige volumegroei aardbeien The Greenery



In november heeft The Greenery de volumegrens van 21 miljoen kilo aardbeien gepasseerd. In de laatste weken van 2014 zal dit volume door de belichte teelt nog toenemen. Dit betekent een volumegroei van meer dan 25% in de afgelopen vijf jaar. Deze groei is gerealiseerd door aanwas van areaal in Nederland en Belgiƫ. The Greenery verstevigt hiermee haar positie als grootste leverancier van aardbeien in Nederland.



Vanaf deze week zijn ook de aardbeien uit belichte teelt weer volop beschikbaar onder het Winterexquise-label. Deze aardbeien zijn, dankzij de hogere brixwaardes, gegarandeerd zoet van smaak. Ook voor het winterseizoen van Nederlandse aardbeien zijn de verwachtingen hooggespannen. Dankzij een forse groei van The Greenery in de specialistische winterteelt blijven de beschikbare volumes groeien. Dit sluit aan op de toenemende vraag naar deze exclusieve Nederlandse aardbeien van The Greenery.



Voor verkoopinformatie:
Sjraar Hulsman, Trade Manager Fruit
The Greenery
T +31 (0)180 656 979
M +31 (0)650 214 835
www.thegreenerysoftfruit.com
 
Publicatiedatum: