Handel met BRIC-landen onderwerp van discussie New York Produce Show

De New York Produce Show en Conferentie nodigt AGF-handelaren van buiten de Verenigde Staten uit om verschillende perspectieven te leveren en trends te bediscussiëren. Dit jaar zijn er een aantal grote Britse namen uitgenodigd, waaronder Alistair Stone van Waitrose. 

Een van de onderwerpen die zullen worden besproken is de handel met opkomende landen, in het bijzonder met de BRIC-markten (Brazilië, Rusland, India en China). Tot recent werden deze markten gezien als de kans voor groei en ontwikkeling, maar de gebeurtenissen in Rusland hebben getoond dat er zeker ook risico's aan verbonden zijn.

Een ander onderwerp is de transformatie van de sector in gevestigde markten zoals in de VS of het Verenigd Koninkrijk. Door de opkomst van het internet, grotere fragmentatie en alternatieve manieren van verkoop, zoals in tankstations of tegen zeer lage prijzen, is de sector ook in deze markten sterk aan het veranderen. Het Verenigd Koninkrijk is vaak een voorloper in dit soort trends en vormt daardoor een goed onderwerp van discussie. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.