FOX neemt kookzender 24Kitchen over

FOX neemt alle aandelen van 24Kitchen over en wordt volledig eigenaar van de kookzender. Directeur en oprichter Jan Dekker doet zijn belang over aan het internationale mediabedrijf.FOX zegt met de overname haar geloof in het 24Kitchen-merk te bevestigen en te blijven innoveren en fors investeren in Nederlandse programma's. 24Kitchen moet verder ontwikkelen als 'relevante en geliefde zender en als crossmedia-platform voor de fans', aldus de zendergroep.

Frustratie
24Kitchen werd vier jaar geleden opgericht door Jan Dekker samen met FOX. De kookzender was deels uit frustratie ontstaan, zei Dekker destijds tegen Levensmiddelenkrant. Kookprogramma's als The Taste of Life en Life & Cooking waar Dekker betrokken bij was werden alleen overdag uitgezonden. Terwijl er zeker behoefte was aan dergelijke programma's in de avonduren, zegt Dekker.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.