Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
certificaat van waardering uitgereikt aan Gregal

HillFresh ontwikkelt smaakmodel meloenen met zaadbedrijven en Wageningen UR

HillFresh ontwikkelt momenteel een smaakmodel met Wageningen UR en de verdelingsbedrijven Enza Zaden, Sakata, Monsanto en Nunhems. In dit model worden subjectieve kwalitatieve waarden (smaak, textuur, geur etc.) geïndexeerd door een ervaren smaakpanel, waarbij deze groep selecteert welke rassen succesvol zijn, zodat deze sneller en effectiever worden ontwikkeld."



Hillfresh heeft aan de Spaanse coöperatie Gregal een certificaat van waardering uitgereikt voor haar steun aan dit smaakmodel voor de Galia-meloen. Deze werd door Martijn van Asperen uitgereikt aan directeur Antonio Serrano García van Gregal.

Voor meer informatie:
Martijn van Asperen
Hillfresh
Tel: +31-180 898 031
Martijn@hillfresh.eu



Publicatiedatum: