Michiel van Ginkel nieuwe Algemeen directeur ZON

De Raad van Commissarissen van ZON Holding heeft Michiel F. van Ginkel met ingang van 1 december 2014 benoemd tot Algemeen directeur. Van Ginkel (50) was na zijn opleiding tot farmaceut werkzaam bij achtereenvolgens Procter & Gamble, The Greenery en H.J. Heinz. Van 2005 tot 2012 was hij werkzaam als Algemeen directeur van HAK, waar hij zorgde voor een sterke comeback van het merk HAK. De laatste 2 jaar is hij als adviseur betrokken geweest bij verschillende levensmiddelenbedrijven in binnen- en buitenland.


 
'Verse groenten en fruit behoren tot het beste wat Nederland internationaal te bieden heeft. Ik verheug mij erop om samen met alle collega's en telers de positie van afzetorganisatie ZON te versterken opdat meer klanten en consumenten kunnen genieten van onze gezonde en lekkere producten', aldus Michiel van Ginkel.
 
Bestuur en Raad van Commissarissen van ZON zijn enthousiast over de opvolger van de afgelopen zomer vertrokken Gerjo Scheringa. Voorzitter Ton Reijnders: "We willen onze positie in de markt de komende jaren verder uitbouwen. Naar onze mening beschikt Michiel van Ginkel daarvoor over de juiste achtergrond. Vanuit zijn achtergrond bij onder meer HAK en Heinz heeft hij bovendien een uitgebreide ervaring in het opbouwen van commerciële relaties met de retail. Bestuur en Raad van Commissarissen wensen hem veel succes bij ZON".

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.