Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Michelangelo Leis, Vivai Mazzoni:

"Zorgen om dalende waarde roebel"

De handen in agrarische producten was een van de eerste slachtoffers in de economische veldslag tussen het Westen en Rusland. Ook sectoren die niet direct werden aangevallen, ondervinden nu de gevolgen van de boycot.

Boomkwekerijen konden tot nu toe nog werken in Oosterse landen en Rusland. Michelangelo Leis, directeur van Vivai Mazzoni en veredelaar voor Consorzio Italiano Vivaisti, vertelt: "De situatie wordt moeilijker nu de Russische en Oekraïense munten in waarde gedaald zijn. Daarnaast is de olie- en gasprijs gedaald"


Michelangelo Leis.

Met betrekking tot de Interpoma 2014 vertelt de directeur dat ze veel bezoekers uit de Verenigde Staten, het zuidelijk halfrond, Polen en Oekraine op de stand mochten verwelkomen. "Poolse bezoekers zijn vooral geïnteresseerd in het vinden van nieuwe markten. Ik denk dat we meer bedrijven uit Noord-Afrika er bij moeten betrekken, want de fruitteelt is daar volop in ontwikkeling."
Publicatiedatum: