Regenboogaardappelen voor een vrolijke maaltijd

De belangrijksteaardappelleverancier Branston biedt een nieuw en innovatief product aan om demaaltijden van consumenten op te fleuren. 

De ''Rainbow potatoes'' zijn exclusief verkrijgbaar in Tesco-winkels. Er werden in de eerste drie weken al meer dan12.000 verpakkingen verkocht. Elke verpakking bestaat uit drie verschillendeaardappelrassen: Bergerac, Cherie en Luciole.Het regenboogpakket is de eerste in zijn soort. Het biedt klanten iets anders dan de traditionele producten. Hoewel het een zeer eenvoudig proces lijkt, is het inkopen, verpakken en leveren zeer complex. Er moet worden gekeken naar de smaak en de kleur van de schil.

Het pakket bevat de volgende rassen:
  1. Bergerac aardappelen - paarse schil en binnenkant, afkomstig uit Nederland, maar nu op grote schaal geteeld in Frankrijk.
  2. Cherie aardappelen – rode schil, ook geteeld in Frankrijk
  3. Luciole aardappelen – witte schil, afkomstig uit Duitsland
De regenboogaardappelen zijn perfect om te roosteren en het geeft een leuke twist aan de maaltijd. Ze kunnen worden bereid met schil, waardoor consumenten zich minimaal hoeven in te spannen. De aardappelen kosten £ 1,50 (€ 1,89) voor 750g.

Voor meer informatie:
Jonathan Corbett
The Little Big Voice
Tel: +44 (0) 208 338 0188
Email: jcorbett@thelittlebigvoice.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.