"Koen Peeters: "Voor alles een golfkarton-oplossing"

KPMB gaat intensiever samenwerken met De Jong Verpakking

Tholen - KPMB Packaging uit Roeselare is gespecialiseerd in verpakkingen voor voeding. Vanaf de opstart van het bedrijf in 2007, werkt KPMB al samen met De Jong Verpakking. "Steeds veranderende vraag uit de markt naar een totaaloplossing maakt dat we ons vanaf heden extra zullen inzetten op het totaalpakket golfkarton (van gestanste verpakkingen, tot Amerikaanse dozen), naast onze bestaande verpakkings-oplossingen", vertelt Koen Peeters van KPMB.

Meerdere doelgroepen
KPMB levert verpakkingen in verschillende branches, waaronder de AGF-sector. De organisatie werd in 2007 opgericht door Koen Peeters en Michiel Bulcke. Vanaf de oprichting hebben ze al bewust gekozen om meerdere doelgroepen te bedienen. "We zijn met name gefocust op voedingsbedrijven, maar ook organisaties met industriële producten kunnen bij ons terecht. Van koekjes tot metaal, voor alles hebben we nu een oplossing op maat in onze nieuwe business unit 'Golfkarton Industrie."

Groter productassortiment

KPMB is onder meer exclusief verdeler van de producten van het Spaanse bedrijf CMSA. Koen geeft aan dat ze als doel hebben om te groeien en dat het partnership met De Jong hier zeker een rol in speelt. "Zo wordt ons assortiment nog breder en kunnen we op vrijwel alle vragen inspelen. Qua verpakkingen kun je bij ons terecht van kartonnen dozen tot PET-schalen." KPMB is daarnaast gespecialiseerd in folies waaronder ook voor vers gesneden groenten. "Deze kunnen hoogwaardig worden bedrukt en worden geleverd met specifieke perforaties zoals laserperforaties. Wij proberen de juiste atmosfeer in de verpakking te krijgen door een wisselwerking tussen stikstof en zuurstof. Elk product heeft een bepaalde hoeveelheid verluchting nodig, ook met betrekking tot houdbaarheid. We leveren daarnaast dekvellen, paraffine papier en een zeer uitgebreid gamma schalen in alle mogelijke materialen ( van PET over OPS tot PP en karton). Hebt u een vraag voor onze verpakkingsspecialisten, aarzel niet om ze te stellen. het mooiste bewijs van ons kunnen ligt immers op het terrein zelf", besluit hij.

Voor meer informatie:
Koen Peeters
KPMB packaging
Accent Businesspark
Kwadestraat 153 bus 2.2
8800 Roeselare
T +32 51 26 26 50
F +32 51 26 26 59
info@kpmb.eu
www.kpmb.be

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.