28 november 19.30-22.00 uur, 29 november 11.00-15.00 uur

Kerstshow bij Landwaart in Maartensdijk

Het begint inmiddels een traditie te worden: Landwaart Culinair in Maartensdijk gaat weer uitpakken met een spetterende Kerstshow.

Hoewel het aan het weer nog niet helemaal is te merken, komt de Kerst alweer dichtbij. De consument is zich alweer aan het oriënteren op dit familiefeest. Deze consument is kritisch en op zoek naar verrassende ideeën voor het Kerstmenu. Of de consument is op zoek naar een betrouwbare versleverancier die het Kerstdiner volledig kan verzorgen. De groenteman kan aan beide wensen voldoen.

Traditie
Het begint inmiddels een traditie te worden: Landwaart Culinair in Maartensdijk gaat weer uitpakken met een spetterende Kerstshow. Naast alle prachtige, verse en verrassende producten die het team van Wim Landwaart in zijn winkel tentoon spreidt, demonstreert Landwaart ook zijn Kerst-Keuze Diner. De klant kan zijn of haar Kerstdiner geheel naar eigen wens samenstellen. Ieder jaar groeit het aantal mensen, dat de volledige verzorging van het Kerstdiner uit handen geeft aan Landwaart Culinair.

Komt het zelf zien
Alle collega's en branchegenoten zijn van harte welkom om een kijkje in de keuken te komen nemen bij Landwaart Culinair. Doe er ideeën op voor je eigen winkel of deel jouw suggesties met je collega's. Je bent van harte welkom op vrijdag 28 november van 19.30 tot 22.00 uur of op zaterdag 29 november van 11.00 – 15.00 uur. Bekijk de maaltijden gepresenteerd op het bord en natuurlijk valt er ook van alles te proeven. We hopen op een grote opkomst!

Landwaart Culinair
Maertensplein 29
3738 GM Maartensdijk
Tel (0346) 211 330

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.