Lizbeth van den Boogaart, Fresh Park Venlo:

"Veel interesse in kleinere units voor cash & carry activiteiten"

Tholen - Het grote bord voor het Fresh Park Venlo-terrein, waarbij de te huur staande panden werden gepromoot, is inmiddels vervangen door de corporate-uiting 'Business with a Bite'. Niet voor niets, want er is niet veel leegstand meer op het terrein, concludeert Lizbeth van den Boogaart - sinds 1 september manager van Fresh Park Venlo - tevreden.De van oorsprong Mexicaanse Lizbeth was de laatste twee jaar als projectontwikkelaar aan Fresh Park Venlo verbonden. "Ik ben enthousiast om mijn bijdrage samen met mijn team aan de verdere ontwikkeling van het terrein te leveren. We willen onder meer het duurzaamheidsprincipe verder ontwikkelen. Zo kijken we naar de mogelijkheid van zonnepanelen, al zijn daar niet alle panden voor geschikt."

Volgens de nieuwe manager is het 130 hectare grote terrein erg in trek. "Er is hier een ongekende clustering van food- en versbedrijven. Tot nu gaat het overwegend om groente en fruit, maar we willen ook graag producten als vlees, vis of zuivel op Fresh Park Venlo. Met name de aanwezigheid van logistieke dienstverleners op het terrein is voor bedrijven een pre. Men kan hierdoor toch fors op logistieke kosten besparen.

Cash & Carry voor groot en klein
Eén van de nieuwe ontwikkelingen is het revitalisatieplan voor het gebouw 3802 (voormalig de H-2), waarbij specifieke ruimte is gecreëerd voor cash & carry activiteiten. Hiervoor worden zes geconditioneerde units in variabele oppervlakten (215 tot 1400m2) gerealiseerd. "Er is veel interesse voor kleinere bedrijfsruimte op het terrein, vandaar dat Fresh Park Venlo gestart is met fase 1."

Door de vele aanvragen is Fresh Park Venlo inmiddels gestart met fase 2. Dit betreft de renovatie van bedrijfshal 3806 (voormalig de H-9). De ruim 4.000 m2 tellende bedrijfsruimte is bestemd voor 'een in inmiddels uit het jasje gegroeide' cash&carry partij. Naar verwachting zal Fresh Park Venlo met de herontwikkeling van fase 3 in 2016 gaan starten.

Al met al genoeg uitdagingen voor Lizbeth en haar team. "Ik denk dat het helemaal niet zo verkeerd is, dat ik een vrouw ben in deze mannenwereld. Vrouwen hechten over het algemeen toch wat meer waarde aan relaties. In het verleden is het contact er met al die interim-managers weleens bij ingeschoten, maar dat hoop ik weer goed op te pakken. Het gaat namelijk niet om vierkante meters, maar om mensen."

Voor meer informatie:
Lizbeth van den Boogaart
Fresh Park Venlo
T +31 (0)77 323 5705
lizbeth.van.den.boogaart@freshparkvenlo.nl
www.freshparkvenlo.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.