Belichte oranje en gele trostomaten weer beschikbaar bij The Greenery

Vanaf heden zijn er weer oranje en gele trostomaten beschikbaar bij The Greenery
Deze worden onder belichting geteeld bij teler Peter Enthoven uit Kwintsheul. Dankzij de belichte teelt kan The Greenery jaarrond oranje en gele trostomaten leveren.Gele en oranje trostomaten hebben door hun opvallende, natuurlijke kleur een bijzonder en meer exclusief karakter dan hun bekende rode soortgenoten. Ze geven een zonnig kleuraccent aan alle gerechten waarin ze worden verwerkt. De tomaat smaakt fris en is lekker sappig. De oranje en gele trostomaten zijn verkrijgbaar in een 5 kg doos. Ook flowpack of klikschaal verpakkingen zijn op aanvraag te leveren.
Uitbreiding Tradizionale assortiment
Naast de teelt van oranje en gele trostomaten teelt Peter Enthoven ook al een aantal jaren de San Mazzo Grof tomaat onder het Tradizonale label. Er zijn onder dit label twee opvallende soorten toegevoegd: de Papeletto en de Coeur de Femme.


Papeletto

De Papeletto heeft een dieprode kleur en vooral een authentieke vorm. De geblokte vruchten blijven bijvoorbeeld makkelijker staan en lenen zich daardoor uitstekend om te vullen.

De Coeur de Femme is qua smaak en toepassing gelijk aan de Coeur de Boeuf. De vorm en de structuur van het vruchtvlees zijn afwijkend. De Coeur de Femme is hierdoor een goed alternatief voor de Coeur de Boeuf.

De Papeletto en de Coeur de Femme zijn verkrijgbaar in een 3 kg doos. De San Mazzo Grof in een 4 kg doos. Afwijkende verpakkingsvormen zoals flowpack, klikschaal of mix verpakkingen op aanvraag.

Ook de San Mazzo Grof, Papeletto en Coeur de Femme zijn vanaf heden onder belichting beschikbaar.

Voor verkoop en informatie:
The Greenery bv
Postbus 79
2990 AB Barendrecht
Jesper van Oostende
T +31 (0)180 656 715
E j.vanoostende@thegreenery.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.