gespreken met potentiele sectorgerelateerde huurders

Frugi Venta halverwege volgend jaar naar PT-pand

Het Frugi Venta bestuur heeft in overleg met het bestuur van het GroentenFruit Huis de beslissing genomen te verhuizen naar een nieuwe vestigingslocatie. In de laatste PT vergadering is aangekondigd dat Frugi Venta het voortouw heeft genomen om het pand te kopen. In het pand zullen naast Frugi Venta, DPA en dus het GroentenFruit Huis ook de huidige huurders gehuisvest zijn. Verder worden gesprekken gevoerd met een aantal andere aan de sector gerelateerde partijen.

De centrale ligging, zichtlocatie aan de A12, de ruime parkeergelegenheid zijn mede aanleiding tot de verhuizing. Voor het houden van bijeenkomsten is het gebouw en locatie zeer geschikt. Ook de situatie in de vastgoedsector speelt een rol, waardoor het pand een enorme waardedaling in de boeken heeft ondergaan. Door nu te investeren in het gebouw blijft het geïnvesteerde vermogen binnen de sector. Frugi Venta heeft andere sectoren/organisaties laten weten mee te kunnen participeren in de aanschaf van het pand. Naar verwachting zullen de organisaties zich halverwege volgend jaar vestigen in Zoetermeer.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.