Kostelyck op Doorgaan.nl

Op een gezonde en vitale manier een respectabele leeftijd bereiken, is dat niet wat we allemaal willen? Het antwoord daarop laat zich makkelijk raden. Er zal niemand zijn die daar 'nee' op antwoordt. Of we ook allemaal ons best doen om dat doel te bereiken, is weer een heel ander verhaal. Gezond blijven heb je niet helemaal zelf in de hand, maar voor een belangrijk deel wel. Kostelyck is een nieuw initiatief dat de consument gaat helpen bij de genoemde doelstelling. Tenminste, als jij je steun aan dit nieuwe initiatief geeft!

Wat is Kostelyck
Ruim twee jaar is er met passie gewerkt aan dit nieuwe concept Kostelyck. Partners door de gehele keten zijn gezocht en gevonden en gezamenlijk is er een prachtig concept ontstaan. Kostelyck staat voor eerlijke, gezonde voeding in een betrouwbare en gelijkwaardige keten. Met het Kostelyck concept wordt gezond eten voor iedereen haalbaar. Daarbij wordt in eerste instantie gericht op maaltijden van uitzonderlijke kwaliteit en hoge voedingswaarde zonder enige kunstmatige toevoeging. Maar de ambities van Kostelyck gaan verder en met uw steun gaan we dat gezamenlijk realiseren. Kostelyck wil niet alleen online producten aan bieden, maar wil in de toekomst winkels openen door het land. Kostelyck gaat de consument weer bewust maken wat echt gezonde voeding is en wat dit betekent voor de consument. Hierbij gaat Kostelyck niet alleen vertellen waarom gezonde voeding belangrijk is, maar de consument gaat het ook zelf ervaren.

Uw steun via Doorgaan.nl
Veel tijd, energie en geld is gestoken in de voorbereiding. Nu is Kostelyck op het punt gekomen om daadwerkelijk van start te gaan. Hier is alleen nog hulp voor nodig. Via het crowdfunding platform van Doorgaan.nl kunt u een bijdrage leveren aan de daadwerkelijke geboorte van Kostelyck. Kijk via de link naar het filmpje en steun het project. Deze steun kun je in allerlei vormen leveren. Liken en sharen met Facebook levert al geld op. Maar u kunt ook al producten afnemen of zelf investeren in het project. Een ambitieus project wat gerealiseerd kan worden met uw steun.

De Amersfoortse is initiatiefnemer van het crowdfunding platform Doorgaan.nl. Zij steunen Kostelyck voor een bedrag van €10.000,- en promoten het project via de landelijke media. Met elkaar kunnen we Nederland gezonder maken. Daar kunt u een bijdrage aan leveren door Kostelyck te steunen. Op de website www.kostelyck.nl leest u meer informatie. Voor vragen kunt u contact opnemen met Rob van der Hoort of Marcel van Dam via (t) 0172 – 82 00 37 of stuur een mail naar info@kostelyck.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven