



Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
- MSC neemt grootste containerschip ter wereld in de vaart
- "Zoals de prijzen nu zijn, heb ik nog nooit meegemaakt"
- “We hebben een ongelofelijk eerste jaar achter de rug”
- "Dankzij onze focus op reefers kunnen klanten tot 's avonds bestellen voor levering de volgende ochtend"
- "Het Belgische aanbod kan de situatie in de groenten hier doen kantelen"
Weer
Speeddate met diepvriesgroenten voor inkopers retail en foodservice
Datum: 28 januari 2015
Tijd: 8.30 uur tot 18.00 uur
Locatie: Ten Eerste, Spanjestraat 133, 8800 Roeselare
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-03-28 Agroforestry-project van start in de Haarlemmermeer
- 2023-03-23 Verrassende retailconcepten in Nederlands-Duits grensgebied
- 2023-03-23 Gratis DMS masterclasses in samenwerking met Douane Nederland
- 2023-03-23 Chinese beurs Tropical Fruitsector Expo van start
- 2023-03-17 World Pepper Congress in Almería
- 2023-03-15 Webinar Aptean & Rabobank, 22 maart
- 2023-03-13 AGF Trendcafé op 21 maart op winkelbezoek in Venlo en Düsseldorf
- 2023-03-13 "Chinese markt op weg naar sterke terugkeer"
- 2023-03-13 Informatiemiddag/avond Yuverta op 24 maart
- 2023-03-13 10 jaar 'Spargeltour' Nederlandse topkoks
- 2023-03-13 Volop nieuwtjes op Open Dag Normec Groen Agro Control
- 2023-03-10 Fotoreportage Koper- en Telerdag ZON fruit & vegetables
- 2023-03-09 Vlaamse partners organiseren weer Week van de Korte Keten
- 2023-03-08 Mee naar Hong Kong, Anaheim of Madrid? Uiterste inschrijfdata vakbeurzen komen dichtbij
- 2023-03-08 Horecabeurs Goes weer goed op de kaart in 2023
- 2023-03-06 Seminar over kansen in de tuinbouwsector in Ivoorkust
- 2023-03-03 Kwaliteit en duurzaamheid in groenten- en fruitketens centraal tijdens 'Fresh on Demand'
- 2023-03-03 121 deelnemers in 19 regio's bij Kom in de Kas 2023
- 2023-03-03 Macfrut viert 40e verjaardag met recordaantal buitenlandse exposanten
- 2023-03-02 Duurzaamheid gaat het verschil maken in de foodsector