Polderknoflook wordt gepresenteerd in een televisie uitzending van RTL4

TV debuut voor polderknoflook uit Lelystad

Op 3 januari 2015 (datum onder voorbehoud) besteedt LifestyleXperience Plus van RTL4 aandacht aan dit prachtige puur Flevolandse product.

Afgelopen week kwam de crew van RTL naar de boerderij aan de Vogelweg in Lelystad om het planten van de knoflook voor de oogst 2015 te filmen. Ook gingen ze mee de schuur in om te zien hoe de knoflookbollen worden gebroken. Voor eigenaren Karin Perdaems en Marc Knipscheer is zo'n TV opname natuurlijk geen gesneden koek, wel een ontzettend mooie kans om steeds meer mensen op de hoogte te brengen van deze verrukkelijke knoflook.


Knoflook, op het veld en in de sorteermachine

Polderknoflook onderscheidt zich van andere knoflook door de intensiteit van smaak en geur. Als je eenmaal deze heerlijke polderknoflook hebt gegeten komt er geen andere meer in huis.

Karin en Marc telen inmiddels al meer dan 15 jaar knoflook in de Flevolandse polder en kennen de kneepjes van het telen van smakelijke kwaliteit knoflook. Onder de naam BINK HOLLAND (Beste In Nederlandse Knoflook) hebben ze een professionele teelt opgezet voor consumptie knoflook en pootgoed. Op de hoofdvestiging Lelystad wordt al het pootgoed gesorteerd, gedroogd en bewaard. Vanaf eind augustus wordt het pootgoed met NAK label afgeleverd. BINK HOLLAND mag zich het grootste teeltbedrijf in Nederlands knoflookpootgoed noemen. Inmiddels wordt de polderknoflook ook aan particulieren en horeca ondernemers aangeboden in een speciaal hiervoor ingerichte webwinkel (www.polderknoflook.nl).

Karin en Marc hopen met deze uitzending niet alleen aandacht te vragen voor hun heerlijke polderknoflook, maar ook voor de regionale producten uit Flevoland in het algemeen.

Voor meer informatie:
Polderknoflook
Karin Perdaems van Bink Holland
(+31)0651-401 176
info@binkholland.nl
www.polderknoflook.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven