Bezoek VLAM op Interpom en win een mini-tablet

Interpom Primeurs is een vaste waarde op de beursagenda van VLAM, sector akkerbouw. VLAM verleent in zijn stand onderdak aan de beroepsfederaties ABS, Belgapom en Boerenbond. Kom langs op de VLAM-stand op stand 600A, ontdek er de nieuwe campagnes en win een mini-tablet.

Traditiegetrouw vindt u op de VLAM-stand een producttentoonstelling van pootgoed, aardappelen en promotiemateriaal. U kan er ook kennismaken met de Europese aardappelcampagne 'De aardappel. Thuis in elke keuken'. De tv-spots brengen u meteen in de sfeer, en vergeet ook zeker het receptenboekje niet mee te nemen. Dat staat vol culinaire inspiratie om zelf creatief aan de slag te gaan met aardappelen.

VLAM is onlangs gestart met de Facebookpagina Patat & Co, een pagina voor aardappel- en pootgoedtelers. Word fan van deze Facebookpagina en maak kans op een tablet. Of neem een selfie op de VLAM-stand, post deze op patatenco en wie weet word je wel de eigenaar van een mini-tablet.

Als afsluiter van de beurs is er op dinsdag 25/11 om 12.00 u de uitreiking van de Inno Potato Awards op het podium naast de VLAM-stand. Stem tijdens je bezoek aan Interpom|Primeurs zeker mee op jouw favoriete innovatie en bepaal zo mee welke collega-aardappelproducent beloond wordt voor zijn innovatieve project.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.