Fotoreportage AGF-Kennis(sen)dag

Tholen - Gisteren was het zover: de AGF-Kennis(sen)dag in De Kuip. Maar liefst 350 Nederlandse en Belgische AGF'ers waren present om kennis op te doen en kennissen te spreken. Het gros maakte van de gelegenheid gebruik om in acht groepen onder leiding van ervaren Feijenoord-fans een rondleiding te krijgen door de Kuip en zich voor één keer te laten fotograferen in de dug out of op de trainersstoel in de perszaal. De stemming zat er mede door deze informele rondleiding meteen goed in.

Johan Derksen was de eerste spreker. Op zijn bekende wijze ging hij in op de hyprocrisie van de voetballerij. Daarbij spaarde hij zijn tafelgenoten van Voetbal International niet. Op de vraag waar de groenten aan tafel waren gebleven, was dan ook het antwoord: "Van der Gijp wil niet dat Genee op tv reclame maakt voor groente en fruit. Wel heeft hij voor elkaar gekregen dat de bitterballen de deur uit zijn."Dit keer was er ook een Belgische spreker aanwezig. Op boeiende wijze gaf Gino van Ossel een frisse kijk op de retail en consumentengedrag.
Klik hier voor het verslag van de presentatie van Prof. Gino van Ossel


Na de presentaties deden veel mensen zich tegoed aan het Oosterse buffet en bleef het nog lang gezellig in De Kuip. We willen de sponsors, sprekers en bezoekers nogmaals hartelijk bedanken. Via deze link kun je de fotoreportage bekijken


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.