Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
kwart personeel belt

Wat gebeurt er allemaal op het kantoor-toilet?

Het kantoortoilet wordt voornamelijk gebruikt als toilet, maar ook voor veel andere activiteiten. Dit blijkt uit een onderzoek van het Zweedse hygiƫnebedrijf SCA onder bijna 13.500 mannen en vrouwen uit dertien landen. Het grootste deel van de respondenten, 81 procent, gebruikt het toilet om de behoeften te doen, terwijl 46 procent van de respondenten het toiletbezoek gebruikt om zich op te frissen.

Een kwart van de respondenten gebruikt de wc om te bellen, terwijl 22 procent zich verkleedt tijdens het toiletbezoek. Bij 19 procent komt het voor dat zij een berichtje sturen, 15 procent gebruikt het bezoek om zich op te maken of hun make-up bij te werken.

Bijna een tiende leest wel eens een boek of tijdschrift op het kantoortoilet. 6 procent gaat op de wc gewoon door met de werkzaamheden, terwijl 5 procent van de respondenten wel eens iets eet. 3 procent gebruikt het toiletbezoek zelfs om een dutje te doen.

Bron: Nu.nl
Publicatiedatum: