Total Exotics lanceert nieuw verpakkingsconcept

Total Exotics heeft onlangs een nieuw verpakkingsconcept opde markt gelanceerd gebaseerd op de feedback van klanten. "Onzefilosofie is dat als wij meer klantgericht worden in hoe wij onze productenverpakken, dat we onze afnemers helpen hun klanten tebereiken", vertelt Rients van der WalHet initiatief helptklanten te begrijpen waar de producten voor gebruikt kunnen worden. Rients: "Veel van onze exotische producten zijn nog onbekend. Onzenieuwe verpakkingen geven hen informatie hoe onze speciale productenkunnen worden klaargemaakt of gekookt".De nieuwe verpakkingengeven de producten van Total Exotics een nieuwere en authentiekere uitstraling.Daarbij helpen ze ook met het creëren van nieuwe concepten, bijvoorbeeld dooradvies te geven hoe groenten te combineren met bepaalde kruiden en hierrecepten voor te leveren. "Bij onze mango- en avocadoverpakkingen zit eenuitgebreide uitleg hoe deze producten kunnen worden gesneden en bereid en in watvoor gerechten ze kunnen worden gebruikt", bevestigd Rients.Daarbij vergroten de nieuwe verpakkingen de houdbaarheid van zowel degroentes als de ready-to-eat producten. "Ons idee is om onze klanten productenaan te bieden die direct en gemakkelijk kunnen worden geconsumeerd. Hiermeekunnen wij waarde toevoegen".

Het conceptis momenteel al verkrijgbaar in Nederlandse en Deense supermarkten, waar deafzet goed loopt. De nieuwe verpakkingen worden in de komende weken geïntroduceerd."Het introduceren van verpakkingen die gemakkelijk te combineren zijn of hetaanbieden van bakjes met een selectie van exotische groenten en fruit is een geslaagdemanier om onze producten te promoten". 
"We hopen dat als onze nieuwe verpakkingen in december worden gelanceerd wede verkoop al een succes kunnen maken voor de Kerst en in de maanden erna. Wegeloven sterk dat er ruimte is op de markt om onze omzet te groeien", aldusRients.

TotalExotics biedt haar producten onder eigen naam aan maar maakt het ook mogelijkdat ze worden verkocht onder private labels. Dit is inclusief de informatiehoe de producten kunnen worden klaargemaakt en geconsumeerd.

Voor meer informatie:
Total Produce Direct B.V.
Total Exotics
Handelsweg 150
2988 DC Ridderkerk
The Netherlands
Tel. +31(0)180 644040
Email: Info@totalexotics.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.