Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Poolse appelen naar Singapore

Poolse appelen zullen voor het eerst beschikbaar zijn in Singapore. Dit is tot stand gekomen via een samenwerking tussen de Poolse ambassade in Singapore en Singapore Fruits & Vegetables Importer & Exporters Association. Poolse exporteurs kunnen nu contact leggen met Singaporese bedrijven waardoor de markt later ook kan worden uitgebreid voor andere groenten en fruit uit Polen.

De eerste bestelling bestond uit 120 ton appelen. Voor Poolse producenten is het belangrijk om te weten dat Singaporezen liever klein, zoet en sappig fruit hebben. De geïmporteerde appelen moeten wel voldoen aan een reeks fytosanitaire voorwaarden. Singaporese ondernemers zijn verplicht om de benodigde vergunningen te verkrijgen. Controles en laboratoriumtests worden uitgevoerd door AVA en getest op de aanwezigheid van ongedierte.

Daarnaast mogen geïmporteerde verse groenten en fruit geen sporen van verboden middelen bevatten of de grenzen, die in de regelgeving van Singapore staan, overschrijden. 

Publicatiedatum: