Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

De enige appelhandelsshow ter wereld

Ruim 400 exposanten uit 20 landen op Interpoma

Interpoma is de enige, geheel aan appelen gewijde beurs ter wereld. Een internationaal gebeuren op een terrein van 25.000 vierkante meter. De show bestrijkt de hele handelsketen van teelt tot opslag en marketing. Zoals gewoonlijk worden vele teeltmethodes geïntroduceerd om nieuwe appelsoorten te presenteren, alsook nieuwe verbeteringen op het vlak van mutaties. Ook veel innovaties voor de appelteelt,bedoeld voor het verbeteren van de fruitkwaliteit, intelligente lichtreflecterende materialen, die het kleuren van de appel verbeteren. Verschillende exposanten hebben ook de presentatie aangekondigd van nieuwe ontwikkelingen voor machines en accessoires voor de appelteelt: Tractoren, grondverbeteringsmachines, oogsthulpmiddelen, nieuwe plantgezondheids-behandelingen en instrumenten voor krattentransport. Eén display zal bestaan uit een integraal kistentransportsysteem op vrachtwagens. Het systeem gebruikt een transportband om de kratten in de gewenste positie te plaatsen.

Verschillende werktuigen zijn te zien om de appel te bewerken en te veredelen, onder meer drogers en fijnmalers. Maatschappijen, die het hoogst staan aangeschreven, tonen machines bezig om de eetklare appelvoorraad, alsook appelmoes en -sap te sorteren, op te slaan en te verpakken.

Toegangskaarten en openingstijden
Interpoma is open van donderdag 20 tot zaterdag 22 november van 9 tot 18 uur. Een toegangskaart voor 1 dag kost € 18, online € 10. Een kaart voor 2/3 dagen kost € 26. Vrij toegang voor kinderen onder de 12. Toegangskaarten voor het internationaal congres `De appel wereldwijd` voor 1 dag, inclusief toegang tot Interpoma, € 60. 3 dagen € 140.


Alice Camellini
Interpoma c/o Fruitecom srl
Tel: +39 059 7863894
Email: alice.camellini@fruitecom.it
www.interpoma.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.