vanaf vandaag online

Primeurs en innovaties van Fruit Logistica in 'Spotlight'

Vandaag gaat op de website van de Fruit Logistica 'Spotlight' online. Dit unieke overzicht van primeurs en innovaties biedt de exposanten van de meest toonaangevende vakbeurs voor de internationale handel in verse groenten en fruit de mogelijkheid hun nieuwe en geavanceerde producten en diensten te presenteren.
"De Fruit Logistica is de beste plaats om primeurs en innovaties te presenteren en een overzicht te krijgen van de innovaties in de wereldwijde handel in verse groenten en fruit." aldus Gérald Lamusse, Global Brand Manager van de Fruit Logistica. "Dit laat de sterke en positieve reactie zien op de aankondiging van Spotlight. Zo bevat Spotlight nu al twee wereld- en twee Europese primeurs." Tot december 2014 worden successievelijk meer "Spotlight"-bijdragen online geplaatst.

Met "Spotlight" maakt de Fruit Logistica naast de Fruit Logistica Innovation Award (FLIA), waar producten en diensten voor in aanmerking komen die in de afgelopen twaalf maanden op de markt werden gepresenteerd en het Future Lab, waarin projecten worden gepresenteerd die in twee tot vijf jaar de groenten- en fruitbranche met innovaties zouden kunnen verrijken, een ander formaat voor het innovatieplatform Fruit Logistica. "Spotlight" stelt de primeurs en innovaties van het lopende jaar voor en plaatst deze in de schijnwerpers.

Klik hier voor meer informatie over 'Spotlight'

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.