Hanse Staalbouw realiseert na fustloods ook bewaarloods Wiskerke Onions

Tholen - De mannen van Hanse Staalbouw konden hun hart ophalen toen ze dit voorjaar een fustloods hadden gerenoveerd en uitgebreid bij Wiskerke Onions in Kruiningen. Ze konden namelijk gelijk oversteken om een nieuwe bewaarloods te bouwen met als absolute voorwaarde dat de loods voor het nieuwe uienseizoen gereed zou zijn. Dat lukte: in een recordtijd van 9,5 week werd de loods gebouwd.Fustloods
Met een nieuwe fustloods ging een wens van Wiskerke in vervulling om meer overzicht te creëren op de werkvloer. De schuur uit 1961 werd volledig gerenoveerd en uitgebreid met 750 m2. "Voorheen stond het fust vaak op meerdere plekken. Nu hebben we alle dozen en kratten overzichtelijk in één hal. De bouw is erg goed verlopen. Van beide kanten kunnen we spreken van een prettige samenwerking", vertellen Rutger Keurhorst van Wiskerke en Johan Flikweert van Hanse Staalbouw.


Rutger Keurhorst en Johan Flikweert

De opdracht voor de bewaarloods volgde in mei. "We waren op dat moment bij vijf verschillende productieverwerkende bedrijven bezig, dus het was een behoorlijke uitdaging om voor het nieuwe uienseizoen klaar te zijn. Gelukkig konden we zo oversteken van de fustloods", blikt Johan terug. Dat beaamt Rutger. "De nadruk lag door de krappe tijd op functionaliteit in plaats van de details, daar hebben we in een later stadium naar gekeken. We hebben de hal in drie fases gebouwd, zodat de ploegen continue door konden draaien. Er moest ook heiwerk verricht worden en geasfalteerd." "We hebben bij meerdere aannemers prijsopvraag gedaan en daar kwam Hanse als voordeligste uit de bus. Voordeel was natuurlijk dat ze hier al aan het werk waren en zo konden starten. Hanse Staalbouw heeft keurig net werk afgeleverd. Net als Tolsma-Grisnich, dat zorg heeft gedragen voor de bewaartechniek", vertelt Rutger.Hanse Staalbouw is naast de agrarische sector actief in de utiliteitsbouw en industrie. "Inmiddels hebben we bij de aardappelen- en uienverwerkers onze sporen wel verdiend. In goede agrarische jaren halen we onze grootste omzet uit de agrarische sector", vertelt Johan.

Voor meer informatie:
Hanse Staalbouw BV
Johan Flikweert
Tel: 0111 - 64 13 33
JFlikweert@hansestaalbouw.nl
www.hansestaalbouw.nl

Rutger Keurhorst
Wiskerke Onions B.V.
Mob: 06-54782719
Rutger@wiskerke-onions.nl
www.wiskerke-onions.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven