Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
op 3 en 4 december in Rotterdam

40 sprekers uit 4 continenten bij eerste EU Fresh Info

Informatie over het product, de teelthandelingen en de ketenprocessen zijn steeds essentiƫler voor de AGF-sector. Hierbij ontwikkelen het bedrijfsproces, technologie en Informatiestandaarden zich snel in een internationaal perspectief.

Om een podium, platform, te creƫren voor kennisdeling, -ontwikkeling, behoefte-inventarisatie, van telers, handelaren en retailers organiseren GS1 in Europe en Frug I Com het 1st EUropean Forum and Round table on FRESH INFO(rmation management) in de eerste week van december in Rotterdam.

40 sprekers van 4 continenten praten u bij over de actuele ontwikkelingen in groenten & fruit en informatiemanagement, ICT en informatiestandaardisatie.

Met bijdragen van o.a. NOST Silicon Valley, Metro, EDEKA, Rijk Zwaan, Capespan, FoodLoop, Caroz, Wereld Douane Organisatie, NVWA, Levahrt, Van Nature, Royal Fruitmasters, DHL, Wageningen UR, Centric en het Ministerie van Economische Zaken.

Klik hier voor het complete programma

Klik hier om je te registreren

www.frugicom.nl/euforum

Freshplaza is mediapartner van het event
Publicatiedatum: