Lennard4life: geld nodig voor immunotherapie in Amerika

Wouter van Dam van EasyProgram vraagt aandacht voor een jongen die kinderkanker heeft:

Lennard heeft kinderkanker. Om precies te zijn, neuroblastoom. Dit is een hele ernstige vorm van kinderkanker, waarvan de overlevingskansen niet hoog zijn. In februari moet Lennard voor een immunotherapie naar Amerika. Deze immunotherapie wordt heel zwaar en ook heel pijnlijk voor Lennard, maar het is wel nodig, omdat het zijn kansen op overleving verdubbelt!Wat hebben we nodig?
Voor de reis naar Amerika is geld nodig. De behandeling zelf wordt door de zorgverzekering vergoed en dat is geweldig, maar het is niet genoeg. Lennard kan daar immers niet alleen heen. Hij heeft zijn beide ouders nodig en zijn ouders hebben de steun van elkaar hard nodig in deze moeilijke tijd. En omdat Lennard wel 6 maanden in Amerika moet blijven, moet zijn zusje Judith natuurlijk ook mee!

Lennard4life zamelt geld in voor Lennards reis naar Amerika en alles wat er nodig is om zijn behandeling heen, zoals de reis- en verblijfkosten voor zijn ouders en zijn zusje. Al met al heeft Lennard ongeveer €80.000 nodig.

Hoe kun je helpen?
Geef op NL63 RABO 0195271173 ten name van Lennard4life
SMS "Lennard" naar 1008 om direct €3 te doneren
Meer info? Kijk op www.lennard4life.nl

Alvast bedankt voor uw hulp.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.