decoratieve en smaakvolle introductie met speciale eigenschappen

Koppert Cress introduceert Hippo Tops

Vlak voor het gastronomische hoogseizoen introduceert Koppert Cress: Hippo Tops, een decoratieve, smaakvolle en gezonde variant op de zeer populaire waterkers.
De fris-groene bladeren met purperrode rand hebben een pittige smaak en zijn een smaakvolle ingrediënt in salades. Daarnaast combineren ze uitstekend met zachte vleessoorten en ander groenten. Waterkers is een product met verbazingwekkend veel toepassingen.Het was Hippocrates, de grondlegger van de moderne geneeskunde, die de goed eigenschappen van waterkers al beschreef. De naam Hippo Top is een verwijzing naar deze Griekse wijsgeer, die het motto had: Laat voeding uw medicijn zijn, ...
Koppert Cress is voortdurend op zoek naar natuurlijke, innovatieve ingrediënten, die chefs kunnen gebruiken om de smaak, geur en presentatie van hun gerechten te intensiveren. Een enorm netwerk van biologen, plantenexperts en gastronomen ondersteunt een continue stroom van producten die voldoet aan de steeds strengere eisen van restaurants wereldwijd.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.