Tummers presenteert nieuw bedrijfslogo

Trots presenteert Tummers haar nieuwe bedrijfslogo als onderdeel van de voortdurende ontwikkeling en activiteiten van het bedrijf. "In dit zo succesvolle jaar 2014 staan we graag stil bij waar ons bedrijf voor staat en welke wegen we willen gaan in de toekomst. De naam Tummers is inmiddels een sterk merk in de voedselverwerkende industrie, wereldwijd en verdient daarom een hoofdrol in ons nieuwe logo. Ook de bekende kleuren oranje en blauw, die wij in alles uitdragen, hebben weer een rol van betekenis gekregen. Onder de Tummers paraplu krijgen de diverse werkmaatschappijen en handelsnamen dan hun eigen plaats", vertelt Erwin Tummers.


Erwin en Fons Tummers

Duidelijk is dat we in een moderner jasje ons willen blijven inspannen om d.m.v. innovaties en updates bestaande processen en machines te verbeteren voor onze klanten. Dat is ook de reden dat we met bovenstaande titel "Food Processing Solutions" het meest op de markt te zien zullen zijn. In de komende tijd zult u het nieuwe logo veelvuldig voorbij zien komen; denk aan bedrijfswagens, briefpapier en allerlei commerciële uitingen, maar komt u naar de Interpom beurs in Kortrijk in november dan kan het u zeker niet ontgaan!
 


www.tummers.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.