Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

PotatoEurope 2015: 2 en 3 september in het Belgische Kain

De aardappelbeurs PotatoEurope wordt elke vier jaar in één van de vier kernlanden van de aardappelteelt georganiseerd. Na Frankrijk, Nederland en Duitsland in de afgelopen jaren is in 2015 België weer aan de beurt als gastgever voor deze grote openlucht-bijeenkomst voor de aardappelbranche, meldt de Duitse website Gabot.de.

Op 2 en 3 september 2015 komt de aardappelbranche bij elkaar in Kain, in de buurt van Doornik. Vakmensen kunnen hier van gedachten wisselen met deskundigen op het gebied van teelt, materialen, verwerking enz. Naast een omvangrijke expositie, waarbij alle bekende bedrijven uit de aardappelbranche vertegenwoordigd zijn, horen ook in België demonstraties van aardappelrooiers en transportinstallaties tot de highlights van het evenement.

PotatoEurope is een uitstekende mogelijkheid voor elk bedrijf om zijn kennis, zijn concurrentievermogen of zijn dienstenaanbod op een groot en professioneel evenement te presenteren. Een evenement dat geen enkele professional uit de aardappelbranche zich zou moeten laten ontgaan!

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.