Eric de Lange nieuwe Operations Director Van Uden Logistiek

De divisie Van Uden Logistiek is de laatste 3 jaar sterk gegroeid tot een omzet van 60 Mio Euro per jaar en 450 Medewerkers. De Distributie Centra zijn vol en de aandacht verschuift naar de rendementsverbetering. Om de focus op operations verder vorm te geven zal Eric de Lange met ingang van 1 november 2014 onze organisatie versterken in de rol van operations director.

Het Management Team van van Uden Logistiek zal bestaan uit Algemeen Directeur Wybe Jan Bleeker, Transport Manager Jurgen Mook, CFO Jannine van Lieshout en Operations Director Eric de Lange. Eric de Lange vervangt hierbij dhr Peter Asselman.

In zijn laatste functie als operations director bij Apotex gaf Eric de Lange in een zeer dynamische en competitieve omgeving leiding aan supply chain, inkoop, productie/verpakking en distributie, dit voor de Nederlandse vestiging en EU-hub. Dagelijkse scherpte en doelgerichtheid was hierbij vereist.

Naast zijn studies Technische bedrijfskunde en transport & logistiek heeft hij kennis en kunde opgedaan bij o.a. logistiek dienstverlener Exel, Reebok sportartikelen en geneesmiddelenproducent Apotex. Principes als Continous Improvement, Lean en Six Sigma heeft hij bij zijn vorige werkgevers ruim in de praktijk gebracht.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven