Tegut breidt uit: meer supermarkten in het Duitse Rhein-Main gebied

Nieuwe winkels en mooiere filialen: daarmee wil de Duitse supermarktketen Tegut vooral in het Duitse Rhein-Main gebied meer klanten voor zich zien te winnen. Volgens Thomat Gutberlet, bestuursvoorzitter van Tegut, zet de supermarktketen haar in 2013 begonnen expansiekoers namelijk voort. "In de jaren 2015 tot 2017 zullen jaarlijks circa 30 winkels gemoderniseerd worden. Tegelijkertijd expanderen we ook naar dicht-bevolkte gebieden en grote groeiregio's", aldus Gutberlet. Voor deze expansie heeft Tegut het Rhein-Main gebied op het oog, evenals de omgeving van Stuttgart en de regio Nürnberg, Fürth en Erlangen.

Alleen al in de modernisering van de bestaande winkels wordt jaarlijks een tweecijferig miljoenenbedrag geïnvesteerd. Sinds 2013 werden er tot nu toe 39 winkels gerenoveerd. Nog eens vijf winkels worden momenteel verbouwd en zullen aan het einde van dit jaar klaar zijn.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.