Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Alles over buitenlandse uitzendkrachten op seminar

Alles over A1 verlonen, de productiviteitstoename van uitzendkrachten, besparingen met uitbesteden van productieprocessen. Het zijn nog maar drie van de onderwerpen die maandag 10 november besproken worden op het Land- en Tuinbouw seminar in Leusden.

De land- en tuinbouw sector wordt door de Nederlandse kamer van koophandel en ambassades uit Slowakije, Polen Tsjechië en Hongarije uitgenodigd om het seminar te bezoeken als gasten. De verenigde kamers betalen de entree voor u en uw collega's. U moet zich wel even vooraf aanmelden op de website of bij Ludmila.Sjoerdsma@lugera.com. Het seminar is uitsluitend bedoeld voor land- en tuinbouwbedrijven en expliciet niet voor dienstverleners of toeleveranciers in de land- en tuinbouw.

Het seminar biedt een aantal interessante en innovatieve onderwerpen die direct geld op kunnen leveren voor de bezoekers:

1. Alles over A1 verlonen. Nieuwe ontwikkelingen en besparingen.
2. Productiviteitstoename van uitzendkrachten
3. Grote besparingen met uitbesteden van productie processen
4. Uitbreiding van uw afzet tegen hogere marges
5. Gratis personeel uit Slowakije
6. Alles over het nieuwe verlonen in 2015
7. Verloting van 10 gratis uitzendkrachten

1. Alle ontwikkelingen over A1 verlonen (het inzetten van buitenlandse uitzendkrachten die in dienst zijn in het buitenland en ingeleend worden in Nederland). Alle juridische en financiële aspecten belicht van deze manier van verlonen waarbij uitgebreid stil wordt gestaan bij de aanzienlijke besparingen voor de inlenende organisatie. Hoe hoog zijn die besparingen en waar komen die besparingen precies vandaan?

2. Nieuwe methodes om het verloop van uitzendkrachten naar beneden te brengen en de productiviteit van uitzendkrachten te verhogen. De methode die uitgebreid wordt besproken is de Profiel Analyse waar de inlenende klant zelf weinig voor hoeft te doen maar waar de resultaten zeer opzienbarend van zijn. De Profiel Analyse zegt het personeelsverloop met 30% naar beneden te brengen en de productiviteit met minimaal 20% te laten toenemen.

3. Het uitbesteden van productie processen en vast omlijnde activiteiten. Het uitbesteden van activiteiten heeft zeer veel voordelen voor het land- en tuinbouw bedrijf. De voordelen zijn dat de productieprijs vast komt te staan. Dat betekent dat u niet meer wordt geconfronteerd door fluctuaties in de kostprijs door tegenvallende productiviteit of andere onvoorziene oorzaken. Daarnaast leidt uitbesteding ook in de meeste gevallen tot een lagere kostprijs en als bijkomend voordeel loopt u veel minder risico. Het uitbesteden komt ruim aan bod tijdens het seminar.

4. Uitbreiding van uw afzet en het aanboren van nieuwe afzetkanalen tegen betere prijzen. Tijdens het seminar kunt u aangeven met welk soort bedrijven, distributeurs, inkoopketens u in Centraal- en Oost Europa in contact wilt komen. U krijgt dan, op basis van uw specificaties, uitgebreide adreslijsten opgestuurd met alle contact gegevens van die bedrijven. Dit wordt u geheel gratis verstrekt!

5. Gratis personeel uit Slowakije. Alle bezoekers van het seminar kunnen tijdens het seminar en daarna haar buitenlands personeel gratis laten werven en selecteren zonder enige kosten.

6. Alles over het nieuwe verlonen in 2015. U wordt van A tot Z voorgelicht over alles wat voor u belangrijk is bij het zelf verlonen van uw buitenlands personeel en dat van uw uitzendbureau.

7. Er worden 10 gratis uitzendkrachten verloot door een van de sprekers tijdens het seminar aan het eind van het seminar tijdens de afsluitende informele en gezellige netwerk borrel.

Aanmelden: Ludmila.Sjoerdsma@lugera.com of www.CeeTheopportunity.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.