H.W. van der Peet & Zn. introduceert pneumatische steunpoot

In 2012 heeft H.W. van der Peet & Zn de eerste pneumatische steunpoot, de PPL (Peet Pneumatic Leg), gemonteerd op een trailer van één van onze klanten. "Na twee jaar de PPL's gebruikt te hebben zijn de ervaringen van deze klant zeer positief. Hij ziet de PPL als een meerwaarde voor zijn trailers en heeft dan ook zonder twijfel bij zijn nieuwe order weer voor deze steunpoten gekozen. Reden genoeg voor ons om met de producent van deze pneumatisch opklapbare steunpoten te gaan praten. Dit heeft erin geresulteerd dat wij officieel importeur van dit product zijn geworden voor de Benelux", vertelt Fernand Grosveld."De PPL is een bedrijfszekere vervanging van de traditionele handbediende steunpoten en bovendien veel bedrijfsvriendelijker, zeker als de trailer vaak moet worden afgezet. Deze pneumatische poten zijn uiterst simpel te bedienen, klappen supersnel in en uit en zijn door het simpele ontwerp zeer duurzaam."

De steunpoten hebben een statische draagkracht van 50 ton. PPL's maken het werk van elke chauffeur, vooral voor de chauffeurs die veel moeten koppelen, een stuk aangenamer. Door middel van 2 knoppen op de plaats waar normaal de slinger zich bevindt, kunnen de poten binnen 2 seconden in- of uitgeklapt worden. Hierdoor wordt niet alleen de chauffeur ontlast, maar ook veel tijd bespaard tijdens koppelwerk.

"De poten kunnen ook met bediening vanuit de cabine uitgevoerd worden, waardoor de chauffeur nog minder handelingen hoeft te verrichten. Dit resulteert weer in tijdswinst. Ook zijn er opties om via een sleutel of code slot te bedienen, dit voorkomt diefstal of "ongewenst lenen" van uw trailer! De poten zijn leverbaar in verschillende lengte, zodat ze onder vrijwel elke trailer te monteren zijn. Ook voor middenas aanhangwagens hebben we een PPL uitvoering in ons assortiment", besluit Fernand

Voor meer informatie:
Fernand Grosveld
H.W. van der Peet & Zn
+31 (0)172-579318
fernand@vanderpeet.nl
www.vanderpeet.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven