21 tot 23 januari 2015, Cardiff

"7e European Short-course "Quality & Safetey of fresh-cut produce"

Na Spanje, Duitsland en Turkije zal de zevende editie van de European Short-course over "Qualtiy & Safety of Fresh-cut Produces" van 21 tot 23 januari 2015 plaatsvinden in het Engelse Cardiff. 

"We hebben een programma van sprekers samengesteld met bekende deskundigen op het gebied van na-oogst biologie en technologie", zegt Hilary Rogers van Cardiff University, organisator van het evenement, Onder de sprekers bevinden zich onder andere Francisco Art├ęs-Hernandez van de Polytechnic University of Cartagena (Spanje) en Marita Cantwell van UC Davis. 

Het programma is gericht op personen binnen de verse en verwerkte groenten- en fruitsector en zal interessant zijn voor voedselwetenschappers, voedselingenieurs, personeel in de kwaliteitswaarborging en productontwikkelaars. Ook voor vertegenwoordigers van onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijven, studenten, voedselbedrijven en leveranciers is de cursus waardevol.

De onderwerpen betreffen onder meer vraagstukken over waterzuivering, verpakking, de lay-out van processtappen en effecten van behandelingen voor de oogst op de kwaliteit na oogst. Ook zal er mogelijkheid zijn tot netwerken tijdens de pauzes en het avondprogramma. De cursus geeft aanwezigen bovendien een uniek inkijkje in de resultaten QUAFETY, een lopend project dat door de EU gesubsidieerd wordt (www.quafety.eu). 

Er is plaats voor 100 deelnemers en vol is vol. Voor meer informatie (over inschrijvingen, het volledige programma etc.) zie: http://sites.cardiff.ac.uk/fresh-cut-produce/).Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven