Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wilko van der Zwaard, Wilko Fruit:

"Echte kenners zijn nog bereid om te betalen voor Florida-grapefruit"

Tholen - Waren er in het verleden nog meerdere importeurs actief met Florida Grapefruit, tegenwoordig is het aantal specialisten op één hand te tellen. "Niet iedereen heeft er klanten voor. Echte specialisten weten de grapefruit uit Florida nog te waarderen. Florida-grapefruit heeft weliswaar wat meer schilschade, maar het is wel de allerlekkerste met twee keer zoveel sap, een dunnere schil en een veel hogere brix als een sinaasappel", vertelt Wilko van der Zwaard van Wilkofruit.



"In Nederland is het toch steeds meer een trend dat het fruit niks mag kosten, maar wij hebben nog klanten die bereid zijn geld ervoor neer te leggen. Dat gaat van detaillisten tot marktkooplui en retailers. We hebben klanten van 5-10 colli tot volle auto's voor de supermarkten", vervolgt Wilko. "De lokale markt in de Verenigde Staten is goed, maar we krijgen wekelijks aanvoer binnen in de maten 30 tot en met 64. We hebben genoeg product beschikbaar. We maken momenteel prijzen van 17,50 euro tot 23,50 euro voor de allerdikste maten (30). We bieden het product aan in mooie glimmende Gaudias-kartons met mooie zwarte stickers. Een geweldig lekker product verdient immers een geweldig mooie uitstraling, Gaudias, fruits for pleasure" besluit Wilko.

Voor meer informatie:
Wilko van der Zwaard
Wilko Fruit
tel. +31 (0)76 524 44 55
wilko@wilkofruit.com
www.wilkofruit.com