Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Octubrina clementine Tesco

ATM Fruit, onderdeel van de Munoz Group en een van de leidende citrusspecialisten in het Verenigd Koninkrijk, heeft een nieuw clementineras geïntroduceerd met de naam Octubrina. Het fruit heeft een diep oranje kleur, is makkelijk te pellen en kan pitloos geteeld worden. Het ras, dat exclusief bij Tesco verkocht wordt, zal de vroege Marisol en Arrufatina vervangen. 



De Octubrina werd ontwikkeld in samenwerking met het leidende ontwikkelingsprogramma Citrus Genesis en is een van de vele producten, die binnen het samenwerkingsverband van AMT en Tesco tot stand is gekomen. 

"Het nieuwe ras biedt consumenten zowel een betere smaak als een mooier stuk fruit op precies het juiste moment, wanneer het traditionele Spaanse citrusseizoen in volle gang is," zegt Naomi Pendleton, technisch directeur bij AMT. De Octubrina is vanaf half oktober verkrijgbaar. 


Publicatiedatum: